Det sker

Se menuen til højre for information om brændpunkter, lovsang og forbøn under SommerCamp. Events og aktiviteter for børn og unge kan du læse mere om her.

TAK til alle frivillige

Hvis du har meldt dig som frivillig, enten via din menighed, via AKBU’s aktiviter eller direkte til SommerCamp, vil vi her benytte anledningen til at sige TUSIND TAK FOR DIN FANTASTISKE HJÆLP! Uden dig var der slet ikke nogen SommerCamp.

Husk at hente din ”goodiebag” og din keyhanger på campkontoret, når du ankommer. Du kan også altid komme forbi i løbet af ugen og hente koldt vand og frugt til dig selv og dit team.

Sommerland og sliktelt

Sommerlandet ved søen har åben alle dage kl. 13-17, det samme gælder slikteltet. Kom og brug en dejlig sommereftermiddag sammen med familie, kirkefamilie og venner. Det bliver med garanti ikke kedeligt - og måske møder du ligefrem nye venner.

Der er opsyn ved alle kørende aktiviteter, så forældre kan trygt sende deres store børn af sted. Små børn bør have forældre, bedsteforældre eller andre tillidspersoner i nærheden, da opsynet ikke har ansvaret for børn, der ikke længere bruger aktiviteten. Vær opmærksom på ikke at lade små børn uden opsyn i nærheden af søen.

Menighedstelte

Rundt omkring på camppladsen er der sat nogle store, hvide telte op. Det er menighedstelte, som de enkelte kirker bruger som fælles samlingssted - både for dem, der camperer, dem, der bor på et værelse på Højskolen eller Efterskolen, og dem, der bare lige kommer forbi en enkelt eller flere dage. Teltene er rigtig gode til at fremme fællesskab og hygge - så brug dem og gå gerne på besøg hos hinanden!

Nedenfor er der nogle få regler, der bedes overholdt, så menighedsteltene kan være en glæde for alle, og ikke en anledning til irritation.

Missionskollekten går til Kaniki og Farming4Life

Lige nu er der et helt særligt øjeblik, hvor to af projekterne i Apostolsk Kirkes Mission står med en unik mulighed for at række endnu længere ud. I kollekten på Sommercamp kan du være med til at gøre en forskel.

Er du til fodbold?

Onsdag eftermiddag d. 10. juli er der fodboldturnering på Efterskolen Kildevælds lækre kunstgræsbane. Er du vild med fodbold - så vil vi gerne have dig med på et af holdene, der skal kæmpe om retten til at spille mod præsterne i den sidste, afgørende finale.

Tilmeldingen bliver annonceret på Facebook meget snart, så følg med her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Helstegt pattegris ved søen

På besøgsdagen tirsdag d. 9. juli serverer Apostolsk Kirke i Aalborg helstegt pattegris for hele SommerCampen.

Billetter til festmåltidet sælges fra Aalborgs menighedstelt søndag til tirsdag fra kl. 14-16.

Menuen består af én portion med svinekød, flutes og kartoffelsalat.
Prisen er 50 kr. pr. voksen og 35 kr. pr. barn (4-13 år).
Overskuddet går til socialt arbejde i Apostolsk Kirke i Aalborg.

Det vil være til stor hjælp for arrangementet, hvis de enkelte byer/gader på campen laver en samlet bestilling med antal børn og voksne.

Abonnér på NytAbonnér på Nyt