28. juni 2019

Missionskollekten går til Kaniki og Farming4Life

Lige nu er der et helt særligt øjeblik, hvor to af projekterne i Apostolsk Kirkes Mission står med en unik mulighed for at række endnu længere ud. I kollekten på Sommercamp kan du være med til at gøre en forskel.

I Zambia støtter vi Kaniki Bible College Zambia, som træner unge zambianere, der bagefter kommer ud og præger samfundet som præster, ledere og ansatte i den offentlige sektor. Bibelskolen står lige nu midt i et stort gearskifte, hvor man har søgt om at få anerkendt en bacheloruddannelse. Det betyder et rykind af mange flere elever og der bliver brug for at opgradere badeforhold, beboelsesforhold og klasselokaler. Vi samler ind, så bibelskolen kan være klar til det nye gearskifte.

I Togo støtter vi Farming4Lifes arbejde med at træne lokale præster og evangelister i nye landbrugsteknikker, der kan tidoble høsten. Den ny viden kan de tage med hjem til deres landsby eller med ud i mission, så de kan give hjælp-til-selvhjælp samtidig med at de fortæller om Guds godhed. Vi samler ind til at bygge et træningscenter, så endnu flere kan blive trænet, og der kan komme gæster fra organisationer i andre lander og lære, hvordan man kan revolutionere et land ved at styrke en familie ad gangen.

Vær med – og sæt dit aftryk på Afrika!

Støt på MobilePay: 43 950